avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe PFA

Revin la subiectul deschis dimineata , desi nu am primit nici un raspuns.
Pe langa intrebarile anterioare , mai am o nelamurire :
- daca sunt angajat la o firma din alta tara , dar lucrez in Romania ( prin internet), cine si unde plateste taxele si impozitele. Daca le platesc eu , ce taxe ( in acest caz firma la care sunt angajat ar trebui sa-mi vireze salariu brut ) ? Sau poate sa le plateasca firma straina in tara unde este inregistrata ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:00, 29 August 2011
In aceasta discutie este important daca intre cele doua tari este o conventie pentru evitarea dublei impuneri.

Societatea la care sunteti angajat plateste impozit acolo iar venitul dvs. este considerat venit obtinut in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma straina, muncitori in romania merererer merererer Buna Muncitori unei firme straine pot avea cativa angajati in Romania care sa lucreze pentru firma, fara ca firma straina sa plateasca taxe si impozite? (vezi toată discuția)
Impozit venit strainatate dinup dinup Buna ziua, An citit diverse post-uri legate de impozitarea salariului obtinut in strainatate dar doresc un raspuns exact pentru cazul meu. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul obtinut in strainatate romania80 romania80 Buna ziua, As dori sa adresez cateva intrebari referitoare la impozitul pe venit obtinut in strainatate. Situatia este urmatoarea: cetateana roman, lucrez ... (vezi toată discuția)