avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma straina, muncitori in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma straina, muncitori in Romania

Buna

Muncitori unei firme straine pot avea cativa angajati in Romania care sa lucreze pentru firma, fara ca firma straina sa plateasca taxe si impozite?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:50, 23 Octombrie 2009
Nu...:confused:
De ce nu daca este o firma europeana care plateste taxe in alta tara?
Am cautat si cred ca numai firmele care isi desfasoara o mare parte din activitate in alta tara trebuie sa plateasca tari respective taxe
verificati tratatele si conventiile incheiate de Romania cu statul respectiv, in ceea ce priveste evitarea dublei impuneri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pfa Remus47 Remus47 Revin la subiectul deschis dimineata , desi nu am primit nici un raspuns. Pe langa intrebarile anterioare , mai am o nelamurire : - daca sunt angajat la o ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Declaratie e 101 marioflorescu marioflorescu Buna ziua, Am si eu o speta pentru Dumneavoastra. Momentan lucrez pentru o firma romaneasca, care are parteneri de afaceri in UK si care doresc sa ne ... (vezi toată discuția)