Buna seara.
La data cand a fost citata la cabinetul executorului, s-a prezentat fiul ei si sotia acestuia, neavand nici o imputernicire semnata de aceasta (debitor)..................dar practic se intampla altceva: executorul trece in proces ca acestia au fost de acord ca terenul sa fie evaluat la 25000 plus cheltuieli de executare.
Dupa ceva timp ne trezim cu instiintare ca la data de.... are loc vanzarea la licitatie a terenului.
Atunci am consultat un avocat care ne-a sfatuit sa deschidem proces deoarece executorul a mers mana in mana cu camatarul (creditorul), acesta neavand imputernicire semnata si terenul nefiind evaluat de un expert .
Termenul de judecata este abia in octombrie, iar in aceasta perioada, desi se asteapta o hotarare judecatoreasca, dl. executor a pus poprire pe pensia debitorului iar azi a mai primit o comunicare cum ca ar mai fi luat inca un teren de 1450 mp, al carui unic proprietar este debitorul.
Avocatul pe care l-am angajat este plecat din tara pana pe 7 septembrie, si vin cu rugamintea daca cineva poate sa ne spuna daca este posibil asa ceva, pentru ca nu mai avem rabdare pana se intoarce avocatul si am vrea sa stim cum stau lucrurile.
Multumim.
~ final discuție ~