avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale iNFIINTAREA UNEI FIRME
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

iNFIINTAREA UNEI FIRME

Am si eu o intrebare? As vrea sa-mi deschid o firma pentru consultanta pe proiecte si cu formatori care sa predea cursuri.
1. Ce fel de firma este potrivita, cum este cu TVA, pot fi asociat si administrator, pot lucra cu ceilalti prin contracte de colaborare, ( ex. cu contabilul, formatorii, alti specialisti in consulltanta?)pot avea sediul social unde locuiesc? daca imi schimb domiciliul este vreo problema sa-mi continui activitatea firmei de oriunde?
2.Cat dureaza sa-ti faci o astfel de firma, ce documente sunt necesare? daca apelezi la un avocat este mai bine? care sunt costurile?
3.Daca vrei ca o parte a activitatii tale sa se desfasoare on-line care sunt obligatiile? este la fel ca in cazul clasic? Daca vrei sa vinzi produse on-line ( ghiduri, carti) ce obilgatii ai catre fisc?

Va multumesc!!
Cu deosebita consideratie!!!!

Alte discuții în legătură

Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru infiintare firma cu activitate intracomunitara gabi_laa gabi_laa vreau sa deschid un magazin on-line prin care sa vand produse in Italia ,Spania , Germania si eventual Anglia . as vrea sa stiu care este forma juridica ... (vezi toată discuția)