avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna ziua lucrez la o firma de paza si in urma cu aprox un an am prins un hot mai precis pe colegul lui pentru ca erau doi cel care a furat a reusit sa scape dar el complicele a fost prins am chemat politia si a fost dus la sectie dupa care sau intors pentru a da si eu o declaratie . furtul s a vazut clar si pe camere dar la momentul acela nimeni nu a facut o copie si s a sters automat. acum dupa un an am primit o citatie in calitate de martor pentru fondul furt calificat art209 ce trebuie sa fac care e rolul meu si ce se intampla daca nu merg adica politia nu a fost interesata de filmare si acum incearca sa faca rost de declaratii va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:45, 26 August 2011
Trebuie sa mergeti pentru a fi audiat de catre instanta. In cazul in care veti refuza acest lucru, instanta poate dispune aducerea dumneavoastra cu mandat precum si amendarea.
Va trebui sa mergeti sa dati declaratie despre ce s-a intamplat atunci. E bine sa mergeti, intrucat neprezentarea marotului atrage aducerea lui cu mandat (vine politia si va ia obligatoriu de acasa) si i se poate aplica martorului care nu se prezinta si o amenda. Nu trebuie sa va speriati sau sa va intimidati, rolul dvs este de a da exeplicatii organelor abilitate despre acel eveniment.
dati declaratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unul dintre vecini a furat materiale de constructii de pe terenul unde se contruieste casa unei rude de-a mele. Torden Torden Buna ziua. Asa cum am specificat in titlu, unul dintre vecini a furat materiale de constructii de pe terenul unde se contruieste casa unei rude de-a mele. ... (vezi toată discuția)
Furt portofel mariana04 mariana04 buna, sorei mele i-a furat portofelul in tramvai.Politia se afla in tramvai si l-au prins pe infractor.ea a dat declaratie ca persoana vatamata si eu ca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal fara sa fi facut o infractiune c.florian c.florian Buna , vreau sa aflu cum este posibil sa am dosar penal fara sa fi facut o infractiune .Din cate mi s-a spus stiu despre ce este vorba ... niste baieti din sat ... (vezi toată discuția)