avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ridicare ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ridicare ipoteca

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot muta ipoteca de pe un imobil pe altul. Imobilul este ipotecat prin credit prima casa.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: NICOLETA_NIKI , utilizator 14:19, 26 August 2011
Orice garantie poate fi inlocuita numai cu acordul expres al entitatii in favoarea careia s-a constituit respectiva garantie.
Multumesc pentru raspuns! Cu alte cuvinte trebuie banca sa-si dea acordul ca ipoteca sa fie mutata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca constituita ca garantie imobiliara casier mipopsin mipopsin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Pana la data de 27.05.2014 am fost angajata unui banci, in functia de casier. Am avut constituita garantie ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca muadib muadib buna ziua. pentru creditul pe care il am la o banca a fost pusa ipoteca pe o locuinta care nu imi apartine, este a unei terte persoane. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Sediu social, comodat pe ap prima casa Trader Trader Trader Trader Sund deja in \'sapaturi avansate\' sa aflu in ce conditii as putea muta sediul social din sectorul 2 in sectorul 4, cu un contract de comodat nou pe o camera a ... (vezi toată discuția)