Buna ziua, eu sunt contabil primar la o shaormerie si covrigarie si as dori sa stiu ce responsabilitate are un contabil primar?daca poate primi amenzi de la garda financiara? si daca este datoria mea de a face retetare pentru produsele vandute ,eu neavand retetare nu pot sa le fac fisa de productie, intrebarea mea este daca ma trag pe mine la raspundere cei de la garda financiara? VA MUTUMESC
Pentru nereguli in gestiunea activitatii economice GF trage la raspundere firma; insa firma te poate trage la raspundere pe tine pentru eventualele amenzi daca aceste retetare/fise intra in atributiile tale.
parerea mea este ca retetarele ar trebui facute de aceia care fabrica produsele ca de exemplu, cozonacul, eu de unde sa stiu cata cantitate de faina ,zahar,oua pune la acel cozonac. parerea mea este ca firma ar fi trebuit sa aibe un dosar cu retetarele propri,pe care le foloseste la fiecare produs.
Cesionare firma
soarenarcis
Buna ziua. In urma cu o saptamina am cesionat o firma printr-un cabinet de avocatura predind si toata arhiva contabila la momentul semnarii. Doua zile mai ... (vezi toată discuția)