avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor program saga
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

program saga

Buna,am o problema in prog de contabilitate de ce suma din rubrica nechitat la zi difera de neachitat final?rog raspuns.Multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia adina , utilizator 09:02, 29 August 2011
Nu cunosc programul Saga, insa logic ar fi ca neachitat la zi sa fie cel mult egal cu neachitat final, in cazul acesta neachitat la zi ar reprezenta credit scadent neachitat pana azi, iar neachitat final ar fi tot creditul furnizorului.
e o necorelatie probabil la scaderea facturilor atunci cand ai facut plata sau incasare. dai ,, verificare,, si iti spune in ce data ai neconcordante.
facturile de storno nu trebuie bifate.nu se inchid bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Saga c: free aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am un program Saga C- free pe care am lucrat anul 2009. Anul acesta am introdus tot trim 3 si cand am dat pe calcul impozit pe profit , la ... (vezi toată discuția)
Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Furnizorul face storno , dar "uita" sa anunte clientul discover discover Buna ziua , va rog mult dați-mi un sfat . ASA ceva nu am patit niciodată , si pana întreb contabilul vreau sa vad ce se poate face . Am un furnizor cu ... (vezi toată discuția)