avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine stabileste amplasamentul unui teren intravilan?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine stabileste amplasamentul unui teren intravilan?

Detin 400 metri patrati intravilan intr-o comuna, mosteniti de la tatal meu. As vrea sa intabulez terenul dar nu stiu cu precizie limitele acestuia.Cui sa ma adresez pentru a delimita cu tarusi parcela mea?
Cel mai recent răspuns: cojocariuolga , utilizator 21:58, 27 August 2011
ca sa intabulati terenul trebuie facut mai intai cadastrul.
vreti sa fiti mai explicit care sunt pasii de urmat (cadastru?)multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate efectuare cadastru NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce-i de facut, in situatia in care am comandat(ca sa zic asa) efectuarea,de catre agentul cadastral care se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)
Cadastru Mariandanut Mariandanut Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nerecunoscut de primarie mihayl mihayl Detin hotarare judecatoreasca din 1993 in care se atesta ca detin suprafata de 375 metri patrati intravilan,iar pe titlu de proprietate eliberat in anul 1994 ... (vezi toată discuția)