buna seara am o prietena care a vorbit cu un baiat timp de 4 ani in aceasta relatie el a tot batut-o, cand au pus punct relatiei el a inceput sa o caute la telefon sa o caute acasa si pe unde o prindea o batea. si-a schimbat nr de tel si degeaba a fost si la politie iar el a primit o amenda ar trebui sa faca o plangere la procuratura ? nu stiu kum s ao sfatuiesc mai bine este terminata ptr ca el se tot duce dupa ea si o bate ,o ameninta. care ar fi pasii pe care trebuie sa ii faca sa scape de un om nebun ca altfel nu se poate numi.
In situatia in care plangerea formulata la organele de politie nu a avut drept consecinta intreruperea relatiei ,pentru preintampinarea situatiilor care pot degenera in forme grave de violenta si agresiune,se impune ca partea care apreciaza ca este prejudiciata,daca detine probe temeinice,sa formulze plangere la parchet
Plus un ordin de restrictie. Bine ar fi sa scoata si un certificat medico-legal.
Printr-un ordin de restric?ie, persoana reclamata si dovedita c? î?i bate so?ul, so?ia, copilul sau iubita nu va avea voie s? se apropie la mai pu?in de 200 de metri nici m?car de locul de munc? sau de domiciliul victimei. De asemenea, instan?a poate interzice acestor gen de persoane s? apeleze la telefon victima sau s?-i trimit? acesteia un e-mail.
Doar instanta este masura sa stabileasca asta, binenteles daca prezentati dovezi.
Agresiune fizica
Marius010
Buna ziua,
Ma numesc Marius si am urmatoarea problema: in data de 6 sept. anul curent am fost cu iubita mea la mare, in constanta la niste amici, am iesit ... (vezi toată discuția)