avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in procesul de divort convorborile felefonice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in procesul de divort convorborile felefonice

in cazul in care reclamantul intru-n proces de divort este incurcat cu o alta persoana cu care are relati intime atit inainte de divort si in timpul derulari divortului in acest sens pe cale legala pot cere instantei sa fie interceptate convorbirile telefonice actuala si cele avute anterior imi sunt de folos la apararea mea - unde trebuie sa depun cerere in acest sen ;;multumesc;!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:22, 27 August 2011
In procesul de divort este inadmisibila aceasta proba.
Nu se va aproba cererea d-vostra,deoare ce nu se admite ca proba in procesul de divort.
Nu, aceasta proba nu este admisibila in procesul de divort.
Aveti posibilitatea sa probati cu inscrisuri ( fotografii ) si martori o eventuala relatie extraconjugala a sotului dvs.
Instanta civila nu poate dispune interceptarea convorbirilor telefonice la cererea dvs., nici in cadrul procesului de divort si nici in cadrul unui proces civil separat.
O atare cerere constituie in mod exclusiv atributul instantei penale sau a organului de urmarire penala in anumite circumstante legale expres stabilite de lege si numai daca este vorba de infractiuni de o gravitate foarte mare.
In cazul dvs. cererea se va respinge ca inadmisibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Motive divort Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua. As dori sa aflu daca poate constitui motiv de divort: lipsa veniturilor pe o perioada indelungata, in conditiile in care sunt copii minori in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat ... ioana2510 ioana2510 Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat in proces de divort, tin sa mentionez ca la momentul in care noi ne-am cunoscut acestia erau ... (vezi toată discuția)