avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Motive divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Motive divort

Buna ziua. As dori sa aflu daca poate constitui motiv de divort: lipsa veniturilor pe o perioada indelungata, in conditiile in care sunt copii minori in intretinere, relatie extraconjugala petrecuta cu 2 ani in urma, dar care a dus intr-un final la deteriorarea iremediabila a relatiilor dintre soti, si care poate fi probata doar prin desfasuratorul convorbirilor telefonice, credit contractat de catre unul dintre soti fara stirea celuilalt. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Bibi2008 , utilizator 17:00, 28 Martie 2012
In pinia mea, doar motivul care se refera la relatia extraconjugala, insa desfasuratorul convorbirilor telefonice nu stiu daca ar putea fi o proba suficienta pentru a va proba afirmatia si a sustine acest motiv de divort.Va trebui sa cautati si alte probe, martori , sa solicitati proba cu interogatoriul, eventual.
Desigur ca si celelalte motive expuse de dvs. afecteaza bunul mers al casniciei, dar ar putea sa nu fie considerate motive de divort, de catre instanta.
Este suficient sa introduceti actiunea de divort din culpa comuna, sa expuneti exact ce-ati descris mai sus si sa solicitati proba cu un martor.
Din pacate, nu am martori, nici macar adresa amantei nu o stiu, sa poata fi citata ca martor. Deja sotul m-a amenintat in sensul ca nu va fi de acord cu divortul, de aceea trebuie sa fiu foarte atenta sa am un caz solid, sa zic asa. Sunt demoralizata. Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi folosită ca probă în divorț o copie după niște convorbiri desfășurate pe messenger? menționez că acea copie a fost obținută prin sustragerea telefonului asteryx67 asteryx67 In cazul unui proces de divorț unul dintre soți poate folosi ca probă pentru dovedirea unei așa zise relații extraconjugale o copie după niște ... (vezi toată discuția)
Refuz divort aDRIANA2015 aDRIANA2015 buna tuturor. sunt casatorita de un an si jumatate si ca in orice casnicie am avut diverse certuri cu sotul meu...de doua zile el a parasit apartamentul ... (vezi toată discuția)
O pot da în judecată pe amanta soțului? Viorica-25 Viorica-25 Buna ziua, Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje? (vezi toată discuția)