avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat ...

Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat in proces de divort, tin sa mentionez ca la momentul in care noi ne-am cunoscut acestia erau deja in acest proces. La ordonanta presedentiala pentru stabilirea domiciliului minorului, sotia acestuia a folosit diferite poze cu mine si cu mine si iubitul meu preluate de pe tiktok respectiv instagram. Intrebarea mea este alta, ce pot face in situatia asta? Nu imi doresc impilcarea imaginii mele in divortul lor, fiindca nu eu sunt motivul despartiri, ci ea fiindca avea o relatie extraconjugala, dar ea incearca sa ne blameze pe noi pentru relatia noastra desi ei sunt in divort din iulie, iar noi avem o relatie din septembrie.
Nu aveti ce sa faceti,nu aveti nici o calitate in procesul respectiv.

,.Sotia concubinului dvs intelege ssa se foloseasca in cadrul probei cu inscrisuri de fotografii,capturi imagine ,probe des folosite de cand ne afisam cu toti pe retele sociale Dacă va fotografia de pe bloc,goala la dus/in ipostaze intime .un detectiv platit de sotie .era.o discutie dar daca sunt folosite poze postate chiar de dvs care pot fi vazute de oricine e alta poveste..
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? ... Valentina2107 Valentina2107 Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? Situația sta in felul următor, m-am despărțit de fostul iubit in urma cu 2 ani, periodic ... (vezi toată discuția)
Probe divort ContSters164575 ContSters164575 se accepta ca si proba de divort poze in care apare sotul meu impreuna cu amanta in niste ipostaze foarte compromitatoare(cum se saruta,in camera de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la propria imagine ContSters57553 ContSters57553 As dori sa stiu daca pot da in judecata pe cineva care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare DOAR copilul meu si la comentariu a scris: ... (vezi toată discuția)