avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Capturile de ecran se considera probe pentru a depune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? ...

Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? Situația sta in felul următor, m-am despărțit de fostul iubit in urma cu 2 ani, periodic acesta revine către mine cu amenințări (dacă nu fac cum vrea el, va posta poze in ipostaze intime primite de la mine in timpul relației noastre). Am încercat sa discut cu el pe cale amiabila, însă , odată la ceva timp, acesta revine…Pe lângă amenințări acesta îmi adresează și injurii. Câteva dintre amenințări au început din perioada in care eu eram inca minora. Ce se poate rezolva dacă eu depun o plângere împotriva lui?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Valentina2107, utilizator
buna ziua,
puteti solicita un ordin de protectie in conditiile legii 217/2003
Puteti formula plangere pentru ameninitari in baza dovezilor pe care le detineti
Puteti depune plangere la politie pentru ameninitari in baza dovezilor pe care le detineti
Capturile de ecran vor fi un stimulent ca Politia sa-si faca treaba. Dar, strict vorbind, nu sunt probe in penal, ca pot fi complet fictive (adica falsificate cu un editor de imagini). Politia are mijloacele ei de a consulta logurile.
Da, sunt probe, atasati la plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Santaj lihuanamaria lihuanamaria fostul meu iubit are niste poze intime cu mine,m-a amenintat ca le va posta pe un site daca nu o sa vorbesc cu el.ce pot sa fac sa nu le posteze? (vezi toată discuția)
Buna ziua! in momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat ... ioana2510 ioana2510 Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat in proces de divort, tin sa mentionez ca la momentul in care noi ne-am cunoscut acestia erau ... (vezi toată discuția)