avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL HG 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL HG 500/2011

Salutari!
Problema mea esta ca am obtinut de la ITM "utilizator si parola" pentru 4 societati dar nu ma pot autentifica dacat pe versiunea veche (XML), iar pe noua versiune HG 500/2011 (RVS) spune ca utilizatorul sau parola sunt gresite. A mai avut cineva astfel de probleme. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:25, 27 August 2011
Da, exista astfel de probleme ... solutia data de cei care au creat programul, in acest caz, este transmiterea mai intai a Revisal-ului pe suport magnetic la sediul ITM-ului si apoi online.
Buna ziua !
Sunt foarte multe probleme cu acest nou program Revisal , mai sunt colegi de forum care au avut aceeasi problema ridicata de dvs. . Transmiteti solicitare suport la adresa de mail suportregistru@inspectiamuncii.ro.
@gabyradu
Da, eu am patit asta.
Foarte interesant este, acum vad din exemplul dv., ca nu se ntampla ca din mai multe societati sa ia macar una, doua, pe care sa le autentifice si alta sau altele sa fie invalidate ale aceluias operator, ci toate.
La dv. sunt toate 4 din 4 posibile, la mine problemele sunt pentru ambele din 2 posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare revisal BICOS BICOS am transmis fisierul rvs , e Ok , dar cand deschid sa vad ce am transmis nu-mi arata salariul, e normal asa? la o firma imi spune utilizator si parola ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Mi s-a instalat programul revisalul nou. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca etse o parola care trebuie recuperata.Multumesc. (vezi toată discuția)