avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere cu permisul suspendat

sotul meu a condus avand permisul suspendat si a fost prins de aparatul radar.ce i se poate intampla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:36, 31 August 2011
Urmatoarea chestie. In momentul intocmiri procesului verbal de contraventie sa verifice si alte date privind pe contravenient si constatand ca are permisul suspendat sa se inveapa urmarirea penala pentru conducere fara permis sau cu permisul suspendat, in masura in care se constata ca el a condus.
nu s-a facut proces verbal,doar au inlocuit dovada care o avea(fara drept de a conduce)
a scris o declaratie in care a scris ca a condus 2 km deoarece m-i s-a facut mie rau si fiind o portiune de drum pe care se efectuau lucrari nu am putut stationa pt ca blocam astfel traficul
Daca va fi dovedit va raspunde penal.
Este vorba de savarsirea unei infractiuni.
Are dreptul de a-si angaja avocat daca va fi chemat la audiere si ar fi bine sa isi exercite dreptrul la aparare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat! remusika remusika Buna ziua ! Cer ajutorul dumneavoastra cu disperare in necunostiinta de cauza . Pe data de 9 august ma intorceam de la mare ....la aproximativ 30 de km de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis Cpr12345 Cpr12345 Buna ziua. Zilele trecute mi a fost retinut permisul de conducere pentru o depasire pe linie continua. Ma deplasam in afara localitatii in limita vitezei ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)