Sunr divortata si astazi fostul sot mi-a trimis un mesaj ca vine sa ii dau masina care este bun comuna fost cumparata cu un credit de la banca acesta in prezent este achitat. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez si cum pot face dovada in instata la procesul de partaj ca acesta masina a fost cumparata in timpul casatoriei in eventualitatea in care el o va vinde in urmatoarea perioada.
Multimesc
Nu ii predati masina si asteptati partajul. Puteti dovedi ca a fost cumparata in timpul casatoriei cu contractul de vanzare-cumparare al autoturismului, cu factura fiscala, etc.
Masina e la dvs, o folositi ? Va intreb pt ca nu sunteti obligata sa i-o si dati.
Daca i-o dati totusi, incheiati un pv de predare in care sa mentionati printre altele, starea in care ii predati masina si cu ce e echipata.
Puteti proba cu acte ca e cumparata in timpul casatoriei, daca nu mai aveti contractul cu care ati cumparat-o, luati o adeverinta de la sectia financiara care sa ateste data la care ati inscris-o pe rol.
Daca o vinde intre timp, puteti cere anularea actului de vanzare sau cereti jumatate din pretul de vanzare.
A vandut masina!
nic1
buna ziua.
problema mare!
in timpul casatoriei am cumparat un autoturism.fiind despartiti in fapt, sotul meu a vandut masina tatalui lui fara stirea ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse?
anniela
Buna ziua.
In timpul casatoriei a fost achizitionat un autoturism ( 10.000 E), inainte de inmatriculare, fostul sot ( pe atunci sot ) face fara stirea sotiei ... (vezi toată discuția)