" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Judecătorul:
- Şi cum s-a întîmplat ?
Inculpatul:
- Păi, fiind invitat la ea a apărut într-un halat foarte scurt, eu voiam să mă dau la ea, dar conştiinţa nu şi nu. Apoi a apărut deschisă la un nasture, eu voiam să mă dau la ea, conştiinţa nu şi nu. Apoi a apărut desfăcută la doi nasturi, eu voiam să mă dau la ea, conştiinţa nu şi nu. Apoi a apărut cu halatul desfăcut de tot, eu voiam să mă dau la ea, conştiinţa nu şi nu.
Atunci judecătorul enervat îi zice:
- Da’ mai las-o dracu’ de conştiinţă !
- Păi, aşa am zis şi eu, domnule judecător. :tooth:
- Sa stii inculpat, ca orice marturie mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea de pana la 6 luni !
- Da, dar daca spun adevarul, risc 6 ani !
Un client isi intreaba avocatul:
- Domnule avocat as putea sa va pun 2 intrebari pentru 100 $ ?
Avocatul dupa un moment de gandire raspunde:
- Bineinteles... care este a doua intrebare ?
Doi avocaţi intră într-o cafenea, îşi comandă câte un suc şi îşi scot sandwich-urile proprii.
Chelnerul spune:
- Mă scuzaţi, la noi este interzis să veniţi cu mâncarea proprie.
Avocaţii s-au privit reciproc şi au schimat sandwich-urile între ei. B-)
Un comis-voiajor depunea marturie impotriva sotiei sale, la divort. Avocatul sau ii spune:
-Va rog sa descrieti incidentul care v-a facut sa fiti suspicios in ceea ce priveste fidelitatea sotiei.
-Eu sunt pe drum in timpul saptamanii, prin urmare sunt acasa in timpul weekend-ului si atunci sunt foarte atent cu sotia mea. Intr-o duminica dimineata, tocmai faceam dragoste zgomotos, cand dintr-odata, vecina de vizavi incepe sa bata in perete si sa tipe: “Nu puteti sa va abtineti macar in weekend ?”
Dupa o casnicie de 60 de ani, o femeie voia sa divorteze de sotul ei. La tribunal, judecatorul ramane foarte surprins de faptul ca un cuplu dragut de batrani vrea sa divorteze dupa atata timp de casnicie. Acesta o intreaba pe femeie:
-De ce vreti sa divortati ?
-Pai, sotul meu nu se poarta intotdeauna frumos cu mine. Iar in ultimul timp a devenit de nesuportat.
-Puteti sa-mi dati un exemplu ? intreaba judecatorul.
-Desigur, raspunde femeia. Amandoi purtam proteza, si de multe ori in ultimele 6 luni, atunci cand dorm, sotul meu imi fura proteza si mananca usturoi.
Judecătorul către inculpat:
- De ce nu v-ati luat un avocat ?
Toti avocatii au refuzat să mă apere când si-au dat seama că eu într-adevăr nu am furat cele 5 milioane.
Notarul:
- Inainte de a da citire testamentului d-lui Rabinovici, as vrea sa-i pun o intrebare vaduvei acestuia: "Doamna, n-ati vrea sa va casatoriti cu mine ?"
Este judecat un evreu.
- Vi s-a stabilit o amenda de 5000 de ruble, pentru insultarea unui functionar de stat. Inculpat, aveti ceva de comentat pe aceasta tema ?
- In principiu as avea ! Dar la preturile astea ....
Procurorul isi sustine rechizitoriul:
- Inculpatul a savarsit o crima, rara prin indrazneala, abilitate si bogatia fanteziei...
Inculpatul:
- Auzi ! Tine-ti laudele pentru tine, ca eu tot nu recunosc. ;)