" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Unui avocat ii este cerut sfatul de catre un camatar:
- Cum imi pot primi cei 3.000 de lei inapoi de la Ionescu daca eu mi-am pierdut chitanta de imprumut?
- Scrieti-i o scrisoare si spuneti-i sa va trimita odata cei 6.000 imprumutati.
- Bine, dar eu i-am imprumutat doar 3.
- Tocmai asta vrem sa obtinem de la el, o dovada ca va datoreaza doar 3.000…
In instanta, la un proces de viol ...
- Acuzat, iti recunosti fapta ?
- Da domnule judecator si sunt gata sa-mi ispasesc pedeapsa, dar am pretentia ca partea vatamata sa-mi plateasca pentru ca i-am dat jos chilotii !
Acuzata sare:
- Nu este posibil, singura i-am dat jos ! :))
Papa trage sa moara. Cu ultimile puteri cere sa vina la capataiul sau un avocat si un bancher. I se implineste dorinta si deindata sosesc un avocat celebru si unul dintre cei mai bogati si cunoscuti bancheri. Vlaguit, cu voce tremuranda, le cere sa se aseze de-o parte si de cealalta a patului. Muribund, in timp ce se stingea, papa, soptind, ii lamureste despre prezenta lor acolo:
-Vreau sa mor precum Mantuitorul, intre doi talhari!
Femei de păstrat
- Ce motiv de divorţ aveţi ? intreaba judecatorul.
- Se împlinesc trei luni de când soţia mea nu mi-a adresat niciun cuvânt !
- V-aş mai da un termen să vă mai gândiţi, ..... astfel de femei se întâlnesc foarte rar … spune cu o voce stinsa judecatorul. :-/
Avocatul: Domnule doctor, inainte de a incepe autopsia, ati verificat pulsul?
-Nu.
-Ati verificat tensiunea arteriala?
-Nu
-Ati verificat daca respira?
-Nu
-Atunci este posibil ca pacientul dumneavoastra sa fi fost in viata in momentul cand ati facut autopsia?
-Nu
-Cum puteti fi atat de sigur domnule doctor?
-Deoarece creierul sau era intr-un borcan pe biroul meu.
-Dar pacientul nu putea totusi sa fie in viata? -Acum daca stau sa ma gandesc, este posibil sa traiasca exact in momentul acesta practicand avocatura cine stie pe unde…