" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Un avocat îl scapă de toate acuzaţiile pe un politician corupt, după care îi trimite acestuia o notă de plată foarte mare. Politicianul îi scrie înapoi:
- Domnule avocat, onorariul dumneavoastră este cam ridicat. Se pare că aţi uitat că eu sunt şarlatanul, nu dumneavoastră.
O doamnă intră într-un magazin de arme.
- Daţi-mi, vă rog, un Beretta, calibrul 45.
Vânzătorul:
- Pentru apărare ?
- Nu, pentru apărare mi-am angajat un avocat !
Primarul unui oraș observă că cel mai mare și mai bogat avocat din oraș nu a făcut niciodată o donație în scop de caritabil. Pentru a-l convinge să o facă, primarul îl chema la el în birou:
- Domnule avocat,am observat că veniturile dumneavoastră anuale se ridică la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodată nu ați făcut o donație comunității ....
- Dacă tot ați căutat informații despre mine, nu ați observat că mama mea este bolnavă, iar medicamentele de care are nevoie depășesc de câteva ori veniturile ei ?
- Nu ... răspunse primarul jenat.
- In al doilea rând, fratele meu, veteran de război, este condamnat într-un scaun cu rotile și este orb.
Primarul începu să-și ceară scuze, dar fu întrerupt:
- În plus, sora mea a murit într-un accident lăsând orfani trei copii.
Umilit, primarul spuse cu voce stinsa:
- Nu știam, mă iertați ...
Avocatul continuă:
- Nu văd de ce v-aș da dumneavoastră bani, dacă nu le dau nici lor ... :innocent:
Avocatul:
- Aceasta astenie gravă vă afectează memoria ?
Martorul:
- Da.
Avocatul:
- În ce fel vă afectează memoria ?
Martorul:
- Uit !
Avocatul:
- Uitaţi ? Ne puteţi da un exemplu de ceva pe care l-aţi uitat ?
Avocatul:
- Doctore, e adevărat că dacă o persoană moare în somn, el nu-şi va da seama de treaba asta până a doua zi dimineaţă ?
Martorul:
- E adevărat că dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?
Şeful către secretară:
- Cine ţi-a spus că doar pentru că te-am sărutat de câteva ori ai dreptul să leneveşti toată ziua ?
- Avocatul meu.
Nota. Din cartea cu bancuri a lui Florentin Smarandache.
Un ţăran trece pe lânga o piatră funerară pe care scria: “Aici se odihneşte un avocat, un om cu un suflet bun, un om onorabil.”
- Doamne Sfinte !, îşi face cruce ţăranul. Au îngropat trei oameni în acelaşi mormânt !
Avocatul:
- Deci data conceperii bebeluşului a fost 8 august.
Martorul:
- Da.
Avocatul:
- Şi ce făceaţi dumneavoastră atunci ?
Martorul:
- Cam ce credeţi că făceam ? #-o
Nota. Din cartea cu bancuri a lui Florentin Smarandache.