Am achiziţionat anul trecut o centrală pe lemne pentru încălzirea locuinţei, am montat-o şi funcţionează. Pe toată perioada de iarnă mi-a umezit coşul de fum şi focarul centralei(cazanului) am chemat un tehnician de la firma comercială să constate ce am păţit cu centrala, tehnicianul a fost prompt nu zic, a constatat şi nu poate să-şi explice motivul pentru care se produce excesul de condens întocmind totodată şi un proces verbal de constatare cu toate problemele găsite, după tehnician a urmat directorul tehnic al firmei şi el neputîndu-şi explica fenomenul ce produce condensul.Aş vrea să vină firma să-şi ducă centrala şi să-mi aducă alta în loc, există o posibilitate să pot primi altă centrală?
Cu stimă, aştept un răspuns vă rog.
Banuiesc ca aveti un contract de garantie pentru respectiva centrala.
Teoretic in perioada de garantie firma ar trebui sa solutioneze problemele aparute, iar in cazul in care nu reusesc sa rezolve problema care va prejudiciaza sa procedeze la schimbarea instalatiei respective.
Mul?umesc pentru r?spuns. Am f?cut primul pas de a sesiza c? sunt probleme cu centrala dup? cum am scris ?i în mesajul anterior dar nu ?tiu ce lege s? invoc pentru a fi conving?tor deoarece nu cunosc o baz? legal? dup? care s? solicit înlocuirea centralei. Ca ?i orice comerciant m? tot t?r?g?neaz? punându-m? s? fac diferite modific?ri ?i ad?ugiri la instala?ie toate solicit?rile din partea lor fiind verbale.
Cu stim?, a?tept un r?spuns v? rog.