Buna ziua.As dori sa aflu parerea unui expert in domeniu.Doresc sa cumpar un teren pentru casa,dar din lipsa fondurilor nu reusesc.Am primit o oferta din partea unei persoane care are un teren concesionat de a construi pe acel teren,el spunandu-mi ca totul este perfect legal,indrumandu-ma la un notar pentru a ma lamuri.Dar pana maine nu prea am rabdare si as vrea sa aflu parerea unui expert.Propietarul ma asigurat ca se pot face acte notariale,pentru a fi in regula,dar vreau sa ma lamuriti care ar fi riscurile.Nu vreau sa ma trezesc ca construiesc casa si raman fara ea.Va rog,ajutati-ma
deci sa inteleg ca in nici un mod nu se poate realiza?Eventual in ce fel as primi eu un teren in concesiune,ar trebui sa discut direct cu primaria,sau este vreo alta modalitate?
Probabil va referiti la faptul ca respectivul doreste sa va vanda dreptul de concesiune asupra terenului, insa daca dumneavoastra ati spus ca il va pierde in detrimentul primariei, de ce sa va doriti sa faceti acest lucru? Consultati un avocat, pentru a va lamuri intru-totul asupra situatiei de fapt si de drept. Cu stima.
Un notar ar putea sa ma lamureasca in aceasta privinta?Va multumesc ptr lamurire.Eu speram ca este posibil,sa mi transfere mie dreptul de concesiune,sau ceva de genul