avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CNCD este persoana juridica sau are alt statut?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CNCD este persoana juridica sau are alt statut?

CNCD poate fi chemat in judecata in contencios administrativ?

Se poate face cerere de suspendare a CNCD in baza art. 27 OG 137/2000?
(5) La cerere, instanta poate dispune retragerea sau suspendarea de catre autoritatile emitente a autorizatiei de functionare a persoanelor juridice care, printr-o actiune discriminatorie, cauzeaza un prejudiciu semnificativ sau care, desi cauzeaza un prejudiciu redus, incalca in mod repetat prevederile prezentei ordonante.

Sau nu se poate din cauza HG 1194/2001
art. 1
(3) In exercitarea atributiilor sale Consiliul isi desfasoara activitatea in mod independent, fara ca aceasta
sa fie ingradita sau influentata de catre alte institutii sau autoritati publice.

(4) Consiliul raspunde de aplicarea politicii Guvernului in materia nediscriminarii.

Raspunde in fata cui?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:11, 29 August 2011
Pai ce ar fi sa ne spuneti si noua speta in care a fost parte CNCD si poate va spunem daca a facut ceva ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista hartuirea, discriminarea in codul penal? w0lfshad3 w0lfshad3 Nu stiu cum am ramas cu impresia in urma celor citite in ultima vreme ca aceste fapte sunt prevazute de codul penal, insa, daca e adevarat, am pierdut ... (vezi toată discuția)
Proces pe rol cu angajatorul ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As dori sa aflu care este rolul Consiliului Natioanal al Discriminarii !!! in procesul meu cu angajatorul.Am ajuns la al 6 lea termen, avocatul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva anes w0lfshad3 w0lfshad3 Am fost tratat cu neseriozitate de catre ANES si voi face reclamatie in acest sens. Pe scurt, mi s-a specificat ca nu pot luat legatura cu un jurist fiindca a ... (vezi toată discuția)