avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dupa divort se foloseste de numele meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dupa divort se foloseste de numele meu

Am divortat in urma cu un an si jumatate si fosta sotie inca foloseste numele meu desi in hotararea de divort am cerut sa revina la numele ei.Ea se afla in Italia de aproepe doi ani,si mai nou am aflat de pe internet ca are si o firma (magazin alimentar)care poarta numele meu.Este legal acest lucru?Oare nu verifica nimeni?Carte de identitate ii expira in august 2012.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 08:14, 25 Septembrie 2011
Atunci va trebui sa-si schimbe actele cu noul nume, cel mult va plati o amenda.
Legal nu este, dar cu ce va deranjeaza?
Ma deranjeaza pentru ca este o excroaca , a fugit din Romania de frica,pentru ca a inselat multe persoane, printre care si camatari, cu mari sume de bani, fiind cautata de acestea, are credite neachitate la diferite banci,contracte neonorate la toate companiile de telefonie mobila din tara, la distibuitori ,atit ca persoana fizica cit si ca persoana juridica, fals in acte,diploma de bacalureat este falsa, toate acestea se pot verifica .
Spuneti asta institutiilor abilitate sa ia masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana si formular e411 io_aura io_aura Sunt divortat si am un minor de 7 ani in intretinere.Mama lui lucreaza in italia si mi-a cerut sa ii trimit o copie dupa certificatul de nastere al minorului ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie a sotului meu refuza sa-si schimbe numele ContSters256287 ContSters256287 Buna ziua. Sotul meu actual a fost casatorit pana in 2011, apoi a divortat. Pe actul de divort scrie clar ca sotia revine la numele anterior. In schimb ea ... (vezi toată discuția)
Familie sukaru04 sukaru04 sant din italia si concubina mea a plecat cu fetita in romania fara acordul meu,fetita are 3 ani ,rezidenta in italia,nascuta in italia,i-mi poarta numele, ... (vezi toată discuția)