Noi suntem 2 surori si parintii nostrii au decedat. Intr-o zi am aflat ca sora mea a obtinut un act de concesiune, fara sa-mi spuna. Procuratorul ei a depus la administratia cimitirelor, ca sa poata sa scoata acest act, o procura unde adresa era cea pe care aceasta a avut-o inainte de vanzarea apartamentului ei (inainte de 2000) si in care acum locuiesti cumparatorul apartamentului. Actualul proprieter nu stie ca sora mea a folosit domiciliul lui pentru ca sa poata sa obtina acest act de concesiune. Ce se poate intelege din actiunea acesteia? Multumesc pentru raspunsul dvs.
Este posibil ca dupa vanzarea aparatamentului sora d-voastra sa nu-si fi schimbat actul de identitate ... la intocmirea procurii notarul trece domiciliul care figureaza in actul de identitate al reprezentatului si al procuratorului.
Sora mea este plecata din Romania din 1994, la vechiul domiciliu locuieste o familie cu care sora mea a avut mai multe procese.Am contactat persoana care se ocupa cu administratia cimitirelor si mi a spus ca se poate folosi adresa actuala chiar daca este in strainatate sau procuratorul putea sa dea adresa lui.De ce a trebuit sa foloseasca o adresa falsa. Cumnatul meu imi spune ca CNP este al procuratorului ori acesta, un barbat, trebuie sa inceapa cu 1, am recunoscut CNP surorii : incepe cu 2, cele 2 cifre urmatoare sint ultimele de la anul nasterii ei, apoi luna si ziua. Deci de ce nu a folosit adresa ei din USA, ea este cetatean romano-american,de ce a mintit in fata administratiei? De ce nu mi a spus si mie stiind ca eu sunt mostenitoare ca si ea. Multumesc pentru toate raspunsurile Dvs.
Mostenire loc de veci
Ynnutza
Locuim in Iasi, mama si fratele ei mostenesc doua locuri de veci. Fratele mamei doreste sa renunte la mostenire (cele doua locuri de veci reprezinta singurul ... (vezi toată discuția)