Adrian.Tudor a scris:
Pt deschiderea dosarului de dauna nu trebuie sa aveti problema cu respectiva firma de asigurari. Problemele vor aparea cu asiguratorul dupa ce incepe instrumentarea dosarului pt ca sigur firma respectiva va dori sa faca cercetarile proprii cu privire la accident si este posibil sa aflati ca masina dv era accidentatala data evenimentului in care ati fost implicat acum. Dar sa nu gandim pozitiv si sa asteptam derularea evenimentelor.
Pai cum sa aflu ca masina mea era accidentata daca masina lui era infipta in a mea..si ma bucur ca are totusi paguba doar in locul in care pot demonsta cu poze cum a avut loc accidentul?!!1
Exista si asa ceva in Romania?!!
Intre timp a venit un inginer de la un service..mi-a evaluat pagubele la 1500 lei cu tot cu manopera dar problema este ca multe service-uri onorabile nu vor sa mai lucreze cu asiguratorul respectiv pentru ca nu plateste daunele.Exista si modalitatea sa imi deschida dosar de dauna , sa imi aprobe o suma pentru reparatii , sa vin cu un deviz sub suma aprobata de societatea de asigurare ,sa platesc eu la un service si apoi sa recuperez banii de la asigurator? Decat sa stau cu masina in service luni de zile ( asa cum am vazut o masina care statea din octombrie in service si asiguratorul in cauza nu daduse nici acum banii ) prefer sa imi asum eu riscul de a nu-mi recupera banii .