avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

Buna ziua ,
Masina proprietate personala , parcata regulamentar in fata imobilului in care locuiesc a fost implicata intr-un accident rutier.Mentionez ca in accident au mai fost lovite alte 2 masini in miscare , soferul care a provocat accidentul era beat si masina pe care o conducea este asigurata RCA la [editat]. Am autorizatie de reparatii de la Politie dar la [editat] as putea intampina probleme pentru ca soferul era beat? Cum as putea sa procedez in cazul in care mi se refuza plata despagubirilor?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:04, 29 August 2011
Daca aveti CASCO e bine sa-l puneti in functiune. Puteti si sa cer5eti asiguratorului sa va despagubeasca pt ca va reparati masina in regie proprie si sa le prezentati devizul facut de un service ca sa aiba baza de calcul. Apoi negociati cu ei suma pe care sa v-o dea pt reparatie.Pt piese si materiale trebuie sa va dea pretul integral din facturile de achizitie iar manopera se va plati la pretul cel mai mic din zona, fara TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuză să plătească daunele mașinii pe care mi-a accidentat-o Dianamin Dianamin Bună ziua. Am o problema care ma frământă de un timp. Acum 3 săptămâni mi-a fost lovita mașina parcata, iar domnul în cauza a făcut scandal cu ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu polita rca ContSters124621 ContSters124621 Problema mea este urmatoarea: in luna decembrie a anului trecut am avut un accident usor (nu a fost vina mea); am mers impreuna cu soferul vinovat la ... (vezi toată discuția)