avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ANULAREA CHITANTEI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ANULAREA CHITANTEI

Buna ziua!
Imi puteti spune si mie, va rog, cum anume pot anula o chitanta?
Cel mai recent răspuns: denisa123 , utilizator 13:39, 29 August 2011
ar trebui sa dati mai multe detalii, ca asa e simplu de raspuns " scrieti pe ea -anulat"
Multumesc pentru raspuns, in primul rand. Ca sa va dau mai multe detalii: am scris gresit data si suma pe chitanta. Si acum nu stiu care vor fi pasii anularii.Adica se va scrie pe chiatanta ,,anulat" si atat? Trebuie dusa undeva ca sa o anulez?
Nu. E de ajuns sa o barati si sa scrieti pe ea "ANULAT" si s-o puneti in carnet alaturi de copie.
Multumesc frumos pentru raspuns, dn Neagu! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare de 2 ori acelasi produs simi79 simi79 Buna ziua ajutati ma va rog din gresala sa facturat si chitantat un produs care era deja vandut cu cateva luni in urma Mentionez ca chitanta si factura care sa ... (vezi toată discuția)
Chitanta scrisa de 2 ori despre aceasi plata POMKINSKI POMKINSKI Sunt administrator la o asociatie de proprietari.La ultima incasare pe fondul unei dispute verbale cu sotia cenzorului am scris in loc de 3 chitante(56 lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un tanar cu tsa si am fost introdusa intr.un proiect ... Claudia Georgeta Claudia Georgeta Buna ziua! Am un tanar cu TSA si am fost introdusa intr.un proiect pe fonduri europene atat eu cat si tanarul fara sa fiu informata corect ce presupune acel ... (vezi toată discuția)