avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA In SUMAL se inregistreaza sipca lemn rezultata din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

In SUMAL se inregistreaza sipca lemn rezultata din productie proprie?

Buna ziua
As vrea sa stiu daca se inregistreaza in SUMAL sipca si rumegusul rezultat din productie proprie profil atelier de prelucrearea lemnului .
Deseurile acestea sunt folosite in cadul firmei( cazan cu lemn) , sunt scoase din gestiune pe baza de bon consum.
Daca sunt vandute trebuie intocmit aviz pentru mat.lemnos si factura cu taxare invesa?
Va multumes anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: MonicaMII , utilizator 10:34, 27 Februarie 2012
Buna ziua!! Am o intrebare: spune-mi te rog ce bon de consum folosesti pentru a scoate din gestiune deseurile (laturoaie si rumegus) si cum il inregistrezi in sumal???eu am luat un bon de consum colectiv l-am completat si cand sa-l inregistrez in sumal am observat ca nu are serie si m-am blocat, n-am stiut ce sa fac ca sa nu gresesc.tu cum ai facut???iti trebuie un bon de consum special??ms anticipat pt raspuns..o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii masini pentru dezmembrare andreas9 andreas9 M-ar putea ajuta cineva in legatura cu o problema? O soc com de profil dezmembrari auto achizitioneaza masini. Am a nelamurire referitor la formula contabila ... (vezi toată discuția)
Contabilitate deseuri reciclabile rotaru mihaela rotaru mihaela Buna!Sunt in impas in ce priveste o astfel de evidenta contabila!Poate cineva sa ma lamureasca in privinta contabilitatii de gestiune? Mai exact este ... (vezi toată discuția)
Proces verbal productie danalungu danalungu Buna ziua. Lucrez la o statie de betoane, si m-ar interesa cum as putea sa intocmesc atat scriptic cat si in contabilitate, produsele finite ce rezulta din ... (vezi toată discuția)