avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte individuale de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte individuale de munca

un salariat cu CIM pe durata nedeterminata,norma intreaga 8 ore/zi,la o societate cu capital de stat poate sa lucreze cu CIM norma intreaga si la o alta societate tot cu capital de stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 29 August 2011
Art. 35. - Cumulul de functii C.Mun.

(1) Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevatzute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
(3) Salariatii care cumuleaza mai multe functii sunt obligati sa declare fiecarui angajator locul unde exercita functia pe care o considera de baza.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters213050, utilizator
Nu prea cred ca puteti lucra 16 ore pe zi, cel mai probabil unul dintre contracte este fictiv; avand in vedere ca este vorba despre societati de stat, este posibil sa aveti probleme.
alin 3 e abrogat
petra bara a scris:

un salariat cu CIM pe durata nedeterminata,norma intreaga 8 ore/zi,la o societate cu capital de stat poate sa lucreze cu CIM norma intreaga si la o alta societate tot cu capital de stat?



Legea ii da dreptul sa cumuleze mai multe functii in baza a mai multor c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii lt lt Buna ziua, Daca o persoana are un CIM incheiat pe perioada nedeterminata, cu o norma de timp de 8 ore, pentru o anumita functie, se poate face un act ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial tampau gabriela tampau gabriela Se poate angaja o peroana la mai multe societati cu contract de munca cu timp partial ? Exista o limita maxima a numarului de ore lucrate in total la mai multe ... (vezi toată discuția)
Doua cim-uri de 8 ore ContSters158895 ContSters158895 Am un CIM de 8 ore la o societate de stat. Cu acordul acestei societati, deci fara a ascunde acest fapt, predau cursuri de legislatie rutiera la o scoala de ... (vezi toată discuția)