avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR!!! REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR!!! REVISAL

care este art cu care incetez un contract de munca dat fiind faptul ca persoana in cauza a fost numita ca functionar public?
in sensul ca i-a fost transformata functia contractuala in functie publica in conformitate cu prevederile Legii nr.188/1999.
Cel mai recent răspuns: alina8008@yahoo.com , utilizator 22:08, 30 August 2011
Functia este functie, depinde cum este situatia reala, adica exista o cerere de incetare, prin care art, daca e acordul partilor, daca este vorba de demisie cu preaviz, asta este important din punctul meu de vedere. Dvs incetati un CIM dupa vorbe? Nu inteleg situatia exact.
alina8008@yahoo.com a scris:

care este art cu care incetez un contract de munca dat fiind faptul ca persoana in cauza a fost numita ca functionar public?
in sensul ca i-a fost transformata functia contractuala in functie publica in conformitate cu prevederile Legii nr.188/1999.

Nu exista temei de drept al incetarii c.i.m., in acest caz .. In practica, s-a procedat astfel: s-a incetat c.i.m. in baza art.55 lit.b.c.mun. si tot cu aceeasi a data s-a emis decizia de numire in functia publica respectiva.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc mult!!!
am mai studiat si intrebat si acelasi raspuns l-am gasit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar acordul angajatului pentru transformarea postului contractual in functionar public? gixee gixee De curand mi-a fost modificat postul pe care-l ocup intr-o institutie publica, din personal contractual in functionar public. Prin act administrativ mi-a ... (vezi toată discuția)
Demisie functie publica de executie mixi_v mixi_v Buna seara, Am rugamintea sa imi spuneti in cazul in care un functionar public numit prin DISPOZITIE intr-o functie publica de executie si care nu are CIM, ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ANDREI_oni ANDREI_oni va rog sa imi spuneti care sunt caile de incetare a unui contract de munca, pe perioada nedeterminata, in cazul unui functionar public? (vezi toată discuția)