avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de evaluare ANRP
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de evaluare ANRP

as dori sa stiu cat poate dura examinarea si intocmirea unui raport de evaluare a unui dosar de restituire in numerar a unei suprafete in extravilan? dosarul a ajuns la ANRP in aprilie 2011 si nu mi s-a comunicat pana in prezent decat ca a fost inregistrat si urmeaza a fi verificat si "propus pentru selectare"?!?!
la telefon mi s-a raspuns pe un ton nu tocmai civilizat ca nu am "toate numerele de inregistrare". In afara de a face un drum-probabil inutil- pana la ANRP cum as putea prceda pentru a afla mai multe?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Evaluator Petrescu Cezar , Evaluator 09:38, 8 Septembrie 2011
Solicitand in scris ANRP-ului informatiile respective. In general dureaza foarte mult, de cele mai multe ori oameni recurgand la actionarea acesteia in instanta sectia de contencios administrativ pentru rezolvarea problemelor. Inconvenientul este ca competenta de a solutiona cererea este Curtea de Apel Bucuresti.
asteapta raspuns 30 zile si in functie de raspunsul primit sau neprimit mergi in instanta
pentru alte lamuriri poti sa-mi scrii pe mp
Intocmirea unui raport de evaluare dureaza maxim 20 de zile indiferent daca este vorba de un teren sau de o casa. Problema este ca dosarele ajung foarte greu la evaluatori pentru intocmirea rapoartelor de evaluare, inertia la ANRP fiind foarte mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri a.n.r.p. horanul60 horanul60 Am primit de la anrp titlu de plata si titlu de conversie in actiuni la fp dupa ani de zile de lupa cu autoritatile.Despagubirea conform raportului de evaluare ... (vezi toată discuția)
Anrp -legea 9/1998 vichi_90 vichi_90 Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am primit hotararea comisiei judetene la un an dupa emitere. Si asta pt. ca m-am dus sa ma informez ce se intampla. ... (vezi toată discuția)