avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul Cod Penal VS L.143/2000
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul Cod Penal VS L.143/2000

Buna ziua. Odata cu intrarea in vigoare al noului C.P. vor fi aduse modificari si la legea 143/2000,limite de pedepse sau altele... ?

Alte discuții în legătură

Reducerea pedepsei pentru trafic de droguri de mare risc ? epy_braila epy_braila Am un prieten arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Incadrearea pentru traficul de droguri de mare risc e de la 15 la 25 de ani si face ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal- recalculare pedeapsa florin2kx florin2kx Buna seara! In 2012, fratele meu a fost prins ca transporta o cantitate de canabis pentru cineva. Dosarul s-a judecat si a fost condamnat la 3 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)