avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma falimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma falimentara

buna ziua...
ma numesc stefania si in urma cu 2 ani si noua luni m-am angajat la o firma de asigurari....la 1 iunie 2009 am intrat in prenatal......pana in august 2011 cand mi s-a terminat concediul de crestere copil. In momentul de fata firma este declarata falimentara, iar cea angajata de ei sa rezolve cartile de munca nu mai are drept de semnatura.
Cum as putea sa imi eliberez adeverintade vechime si adeverinta de somaj de la ei.
Mentionez ca sunt o firma slovena iar proprietarul easte tot sloven..firma care s-a ocupat pana acum mi-au dat ca si raspuns sa contactez firma din slovenia sau sa fac reclamatie la autoritatile de stat din romania.
Cum as putea sa imi rezolv situatia in momentul de fata ei fiind fara nici un venit pt cresterea copilului.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj din crestere copil 2? kamytza01 kamytza01 Buna seara, numele meu este Camelia si va rog sa ma ajutati intr-o problema. Pe 3 iulie 2009 am nascut un baietel si am fost in crestere copil 2 ani, apoi, pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie denisdaria denisdaria buna seara.vin si eu cu un subiect la care caut rezolvare .pe 9 august baietelul meu a implinit doi ani ,moment in care s-a terminat si indemnizatia mea,dar am ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a obtine concediu de crestere copil si pentru cel de-al doilea. gabi_2_ela gabi_2_ela Buna. Sunt mamica unui baietel de 1 an si aprox.3luni si voi avea concediu de crestere copil pana pe 27.august.2011 ( data cand bebe implineste 2 ani) As ... (vezi toată discuția)