avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare part time

buna ziua!as dori sa stiu daca sunt in CIC ma pot angaja part time?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 29 August 2011
Daca te angajezi pierzi indemnizatia.
multumesc. o zi buna
Nu se pierde indemnizatia, plata acesteia se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care realizati venituri supuse impozitului ...

Daca sunteti sub incidenta prevederilor OUG nr.111/2010 , suspendarea platii se face numai daca copilul nu a implinit varsta de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Activitati in timpul concediului de crestere si ingrijire copil ContSters246490 ContSters246490 As dori sa stiu daca pot desfasura activitati aducatoare de venituri in timpul concediului de crestere si ingrijire copil? Pot sa imi deschid firma (pt care sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc si alte venituri vargaviorela vargaviorela buna seara...am si eu o intrebare .....daca sunt in concediu de maternitate si beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pot sa inchei un contract de ... (vezi toată discuția)