avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari

Este legal sa se ia masura scutirii temporare de penalitati,spre exemplu pentru o perioada de 3 luni,pana la inceperea sezonului rece,in urma propunerii comitetului executiv al asociatiei?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:43, 30 August 2011
Cine sa ia masura scutirii de plata penalizarilor?
Masura scutirii temporare se doreste a fi luata de catre comitetul executiv al asociatiei de proprietari impreuna cu presedintele,administratorul etc.
Elga 50 imi este rusine mie de atitudinea d.vstre dictatoriala prin care stergeti un mesaj prin care s-a dat un raspuns corect si intemeiat cu articolul din lege care fara a mai fi comentat spune clar ca comitetul stabileste sistemul propriu de penalizare.Cum se hotareste aplicarea penalizarii in asa fel se poate hotarii la renuntarea s-au a suspendarii.X-(:P:strambatura:
Da, este legal, numai sa fie justificata si conditionata in anumite limite si instiintati proprietarii asupra acestei decizii, ca orice decizie care se poate lua de catre comitetul executiv intre AG.

@ogra
Daca voiati sa spuneti ceva prin indicarea acelui articol, trebuia sa faceti efortul de a scrie si la ce va gandeati cand l-ati citat, adica sa lamuriti utilizatorul, nu numai sa-i dati peste ochi cu un articol de lege.
Pe viitor voi proceda la fel, daca nu veti face efortul sa scrieti cum se cuvine cand raspundeti cuiva. Va trebui sa argumentati.
Fiecare asociatie isi stabileste procentul de penalizare dar care nu poate fi mai mic fata de procentul de penalizare de la furnizor .
Pai daca doriti sa scutiti temporar de penalizari unii locatari ce veti face cu furnizorii ,ma indoiesc sa cred ca si furnizorii vor proceda la fel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirile de penalitati la intretinere in 2013 mihaiconstandache mihaiconstandache Sunt din Galati si as dori sa stiu daca legea 175/2010 mai are aplicabilitate in 2013;Si daca da,in ce conditii. Mentionez ca abia in acest an am aflat de ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica o penalizare mai mare de 0,2% pe zi daca aceasta este prevazuta in statut? ContSters172951 ContSters172951 Am o intrebare: in statutul asociatiei de proprietari este prevazuta o penalitate de 0,5% pe zi pt fiecare zi de intarziere a platii intretinerii. am citit ca ... (vezi toată discuția)