avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... lista cu grupe de munca pierdute
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

lista cu grupe de munca pierdute

Ce fac cand nu se gasesc la unul din fostele mele locuri de munca listele cu grupele de munca?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:09, 30 August 2011
Mergeti la firmele unde ati lucrat si solicitati eliberarea unor adeverinte care sa arate perioade le lucrate in grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare grupa a ii-a de munca ileana_ileana ileana_ileana Ce trebuie sa fac sa mi -se calculeze grupa a II a de munca deoarece nu mi-a fost calculata? Mentionez ca la unele foste colege cu care am lucrat in aceleasi ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca robertsega32 robertsega32 am avut proces cu un fost angajat care a solicitat acordarea grupei de munca. procesul a fost cvastigat de angajat. acum au solicitat si alti fost muncitori, ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de acordare a pensiei lumi88 lumi88 Buna seara!Tatalui meu i s-a respins dosarul de pensionare deoarece nu i s-a luat in considerare grupa a doua de munca. Dosarul contine adeverinta eliberata de ... (vezi toată discuția)