avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare grupa a II-a de munca

Ce trebuie sa fac sa mi -se calculeze grupa a II a de munca deoarece nu mi-a fost calculata?
Mentionez ca la unele foste colege cu care am lucrat in aceleasi conditii li s-a acordat aceasta grupa la calcularea pensiei.
pot oferi adeverinta de la locul de munca.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:14, 19 Martie 2014
De ce nu a fost calculata ?
Unde se afla adeverinta ?
am adeverinta eliberata de textila mures unde am lucrat ,dar nu o recunoaste casa de pensi la unele persoane .

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Am primit raspuns la contestatie si nu mi se acodagrupa a .2 adin aceleasi motive. Ce sa fac sa pot beneficia de dreptul ce mi-se cuvine

Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Care sunt motivele invocate de Casa de Pensii de nu recunoaste cele scrise in adeverinta?
tudorvaleriu a scris:

Care sunt motivele invocate de Casa de Pensii de nu recunoaste cele scrise in adeverinta?

Intreprinderea unde am lucrat sa desfiintat si cine este acum inlocuitor nu are actele care sa dovedeasca ca beneficiez de grupa a 2 a . MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Schelele de foraj petrolier, grupa de munca dafinescu dafinescu Buna ziua , Sunt de 38 de ani conducator auto,dintre care 17 ani am lucrat conducator auto (pe toate tipurile de masini de mare ... (vezi toată discuția)
Recunosterea unui drept Statescu Statescu Buna ziua! Dupa 1990, s-a acordat gr. a-II-a de munca, printr-un ordin al ministrului muncii. Salariatii prezenti la intreprinderea la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)