Buna ziua. Eu cu sotul locuim inca impreuna, dar actiunea de divort este in derulare; avem si 2 copii minori ce locuiesc impreuna cu noi. Intrebarea este : sotul are dreptul sa-mi faca poze, fara acordul meu bine-nteles, in timp ce eram in pijama (fara sutien) iar pozitia adoptata a dezvelit o parte a coapsei; acest eveniment intamplandu-se intr-o seara la orele 23.30 in timp ce bandajam talpa unuia dintre copii (urmeaza un tratament impotriva unor eczeme si trebuie aplicat un unguent, bandajul avand un rol protector) Explicatia lui a fost :pentru a demonstra faptul cum ca as fi o mama denaturata afisand o atitudine nu tocmai demna de urmat in fata copiilor. Are dreptul sa faca aceste poze si sa le foloseasca apoi in instanta pentru a cere custodia ambilor copii? Va multumesc anticipat.
si paparazzi fura imaginea s-o foloseasca, ramane de vazut daca cineva va lua in considerare poza. cautati sa luati poza sau sa defectati aparatul. dc are un card de memorie, poate stergeti poza.
Nu vi se va intampla nimic, se va constata ca sotul a actionat cu rea intentie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dreptul de a fi tata
ciobo222
caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest ... (vezi toată discuția)
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)