avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreruperea concediului de crestere a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreruperea concediului de crestere a copilului pânã la 2 ani

Buna ziua
Sotia este in concediu de crestere a copilului de 1 an si 3 luni dar i s-a oferit o ocazie de angajare si a acceptat-o, deci face demersurile pentru intreruperea concediului de crestere a copilului pâna la 2 ani. As putea intra eu în concediul de crestere a copilului pina la împlinirea copilului a vârstei de 2 ani? Eu sunt salariat dar lucrurile merg rãu la actualul loc de muncã, cu intârzieri a platii salariilor,...
Cineva de la primãria localã zicea cã de la 1 ianuarie 2011 nu s-ar mai putea puteti sã-mi dati mai multe detalii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 29 August 2011
Da, puteti intra dvs in locul sotiei intrucat intrati sub incidenta OUG nr.148/2005 si nu a OUG nr.111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul concediului de crestere copil stanciude stanciude Am nascut inainte de 31.12.2010 si vreau sa stiu daca intru sub incidenta OUG 111/2010 in ceea ce priveste concedierea. Copilul meu are acum 1 an jumate si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie raluka28 raluka28 stimulentul de intoarcere in campul muncii se mai poate accorda daca copilul a implinit anul de exemplu in 28 oct si pers indreptatita pt indemnizatie sia ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)