avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare bunuri imobile de catre copii parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare bunuri imobile de catre copii parintilor

Buna seara,

Mama mea doreste sa cumpere o garsoniera, insa ea e plecata din tara.
Este posibil sa o cumpar eu, pe numele meu, iar cand ea se intoarce, sa o cedez ei, fara sa fac un contract de cumparare pe o anumita suma? (teoretic, banii cu care as cumpara-o eu sunt ai ei)
Daca da, cum pot face asta?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra,

Ra
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:01, 29 August 2011
Puteti face instrainarea prin act de donatie.
Daca banii sunt ai dansii si doreste o garsoniera pt dansa, sa va imputerniceasca sa cumparati in numele ei si pt dansa. Pt imputernicire, sa mearga la ambasada sau oficiu consular, sau un notar, acolo unde se afla.
Mama sa va imputerniceasca prin procura notariala ca pentru ea si in numele ei sa perfectati actele de vanzare-cumparare pentru imobilul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie garsoniera viorel09 viorel09 matusa mea care locuieste in strainatate vrea sa imi doneze garsoniera. nu poate sa stea in tara decat 5 zile, insuficient pentru perfectarea actelor. Poate sa ... (vezi toată discuția)
Despre procurile notariale cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa aflu si eu o opinie avizata legata de o procura notariala. Am ajuns in urma cu cateva zile in posesia unei procuri ... (vezi toată discuția)
Cedare succesiune alexandru9591 alexandru9591 Dupa decesul mamei noastre, acum 22 de ani, ne-a ramasa , mie si sorei mele un apartament . Prin certificatul de mostenitor, ne revine fiecaruia o jumatate din ... (vezi toată discuția)