avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari...

Buna seara,
Recent,m-a contactat o persoana de sex feminin,care este intr-o relatie cu un presedinte al unei asociatii a revolutionarilor.
Acesta,i-a facut imediat o legitimatie speciala ce ii este utila la gratuitate pe mijloacele de transport in comun si alte facilitati. Culmea e ca este datata cu multi ani inainte,cu toate ca este facuta in urma cu cateva saptamani.De asemenea.i-a facut adeverinte din care rezulta ca ar fi salariata in acea asociatie,totodata si membru,insa nu este real absolut nimic.
Respectivul,are tot felul de relatii dubioase,sefi ai politiei,prefect,primar,etc., precum si un fost senator,pe care i-a prezentat si acestei femei,cand s-au intalnit din diverse motive.
Acest presedinte,sustine ca vrea sa o ia de sotie,dar femeia nu doreste asa ceva,insa a inceput sa o ameninte cu tot felul de atrocitati,a ajuns sa-i sperie si copilul femeii,iar in prezent ii este frica de el.
Femeia,are mai multe mesaje inregistrate pe telefon,prin care este amenintata.
De asemenea,a speriat-o povestindu-i despre alte astfel de femei din viata lui,pe care le-a facut sa paraseasca orasul,numai sa scape de el si de acolitii lui.
Am auzit o parte din mesaje si am vazut documentele mentionate. Femeia are dreptate. Dar,nu stie ce sa faca pentru a scapa de acest om.
Tot o ameninta ca nu are nimeni ce sa-i faca,deoarece are "pile"in parlament si face ce vrea. Culmea este ca are astfel de legaturi,intrucat legitimatia respectiva este vizata de Parlamentul Romaniei si este un fals autentic. Am vazut-o si stiu ce scriu.Sustine ca a fost deja cercetat de DNA si a fost gasit "curat".Sunt mai multe detalii,insa nu am spatiu aici ptr. toate. Inclusiv amenintari cu moartea.
Intrebarea ar fi : Stie cineva ce ar trebui sa faca aceasta femeie,pentru a scapa de un astfel de om ?
Cunoaste cineva vreun procuror "curat" care ar face treaba legala si corecta in privinta acestui om ?
Care ar fi incadrarile penale pentru faptele mentionate ?
Va rog,raspunsuri concrete,urgent !
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 08:16, 30 August 2011
Nu ati zis cu ce-o ameninta.. ca ce ? Locuiesc impreuna ?
Nu cred ca e indicat sa-l acuze de fals, cat dansa s-a folosit de aceste falsuri si nu are dovezi clare ca el le-a falsificat.. e o parere
Ca trimite "mascatii" la ea,sa o bata,ca ii va lua copilul,ca are bani sa faca orice doreste si nimeni nu-i poate face ceva,etc. Din ce am retinut eu.
Nu s-a folosit niciodata de acele falsuri,le detine dar ii este frica sa le foloseasca.
Chiar el le-a fabricat,avand semnatura lui si stampila asociatiei.
Eu,cred ca este vorba de un dobitoc din acela ce se crede buricul pamantului,abuzand de functia sa. Pana la urma,o astfel de asociatie este un ONG si ar trebui verificat de cineva.
Oricine isi poate face un ONG,dar este obligat sa respecte statutul acestuia si scopul. In cazul de fata,sigur,nu sunt respectate aceste obiective.
Eu,mi-as cumpara o luneta intr-o astfel de situatie si m-as duce la vanatoare.:thumbup:
Atentie cu vanatoarea ca este interzisa la anumite specii .... si functie de influenta si tentaculele aceluia care a emis amenintarile ,legitimatia ,etc sa nu ia cartusele ceva traiectorii sa mai raneasca participantii....
Daca exista probele despre care ati facut vorbire ,exista autoritati care se pot implica in demararea cercetarii aspectelor sesizate succint de dvs,sa existe interes si curaj din partea detinatorului probelor ...
gigelas a scris:
Nu s-a folosit niciodata de acele falsuri,le detine dar ii este frica sa le foloseasca.[...]
Eu,mi-as cumpara o luneta intr-o astfel de situatie si m-as duce la vanatoare.:thumbup:

Atunci de ce a primit acea legitimatie? Nu-mi spuneti ca le-a facut de dragul doamnei, pentru ca eu nu cred . Probabil scopul initial al doamnei a fost altul,acela de a "fenta" putin autoritatile, iar acum .pozeaza in victima. Incalcita speta. Am sa sun un prieten procuror din localitatea mea, sa vedem ce parere are despre aceasta "poveste":

In ceea ce priveste achizitionarea de catre Dvs. a unei lunete, este o optiune personala, care nu cred ca are legatura cu subiectul respectiv. Mie frazele cu doua intelesuri nu imi plac.

Sunt sanse ca domnul sa ramana la faza de amenintare. Nu cred sa se puna cineva la mintea lui si sa vina sa bata un om.
Sa incerce o vreme sa stea departe de el, sa nu-i raspunda la telefon, sa nu iasa seara din casa, sa fie cu ochii pe copil.

Alte discuții în legătură

Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Coruptie marcelcozma marcelcozma sint fostul angaja al unei firme din reghin care in timpul cit am fost angajat a delepidat o firma de circa 300000 euro dupa un timp de 2 ani de la demisia mea ... (vezi toată discuția)
Un divorț mai complicat cosi2ro cosi2ro Buna seara. Ași dori cateva sfaturi daca este cineva in masura si doreste sa ma ajute. Am o prietena care se afla in divorț cu sotul ei dar au si o ... (vezi toată discuția)