avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... coruptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

coruptie

sint fostul angaja al unei firme din reghin care in timpul cit am fost angajat a delepidat o firma de circa 300000 euro dupa un timp de 2 ani de la demisia mea a fost prins de patronul firmei respective de falsurile facute in acte si ma ameninta pe mine ca lam pirit ce potsa fac sa ma apar

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:40, 17 Februarie 2012
daca va ameninta, depuneti plingere la politie.
Formulati plangere penala pentru amenintare la politia competenta teritorial locului svarasirii faptei.
Incercati sa detaliati mai mult situatia si daca se poate , cat mai inteligibil.
Nu se intelege mai nimic din ceea ce spuneti. Ce legatura are coruptia in aceasta speta?
Omul este amenintat de catre autorul delapidarii, cum ca el l-ar fi denuntat pe acesta si de aceea delapidatorul a fost prins.
Userul ar trebui sa depuna plangere,dar ar trebui sa poata face dovada amenintarii.
Da,aveti dreptul de a depune plangere penala pentru infractiunea de amenintare.
Depinde insa in ce constau amenintarile.
Cu ce va ameninta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata aledical aledical Se poate judeca un caz de delapidare fara a depune plingere la politie , si a deschide un proces la tribunal direct? (vezi toată discuția)
Acuzat de fals si uz de fals?!caz delicat valialb valialb Incep aceasta mica poveste prin a multumi tuturor celor care scriu pe acest forum! Acum 9 ani am lucrat la o firma ca delegat si sofer. Patronul meu de ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)