Buna seara,
Recent,m-a contactat o persoana de sex feminin,care este intr-o relatie cu un presedinte al unei asociatii a revolutionarilor.
Acesta,i-a facut imediat o legitimatie speciala ce ii este utila la gratuitate pe mijloacele de transport in comun si alte facilitati. Culmea e ca este datata cu multi ani inainte,cu toate ca este facuta in urma cu cateva saptamani.De asemenea.i-a facut adeverinte din care rezulta ca ar fi salariata in acea asociatie,totodata si membru,insa nu este real absolut nimic.
Respectivul,are tot felul de relatii dubioase,sefi ai politiei,prefect,primar,etc., precum si un fost senator,pe care i-a prezentat si acestei femei,cand s-au intalnit din diverse motive.
Acest presedinte,sustine ca vrea sa o ia de sotie,dar femeia nu doreste asa ceva,insa a inceput sa o ameninte cu tot felul de atrocitati,a ajuns sa-i sperie si copilul femeii,iar in prezent ii este frica de el.
Femeia,are mai multe mesaje inregistrate pe telefon,prin care este amenintata.
De asemenea,a speriat-o povestindu-i despre alte astfel de femei din viata lui,pe care le-a facut sa paraseasca orasul,numai sa scape de el si de acolitii lui.
Am auzit o parte din mesaje si am vazut documentele mentionate. Femeia are dreptate. Dar,nu stie ce sa faca pentru a scapa de acest om.
Tot o ameninta ca nu are nimeni ce sa-i faca,deoarece are "pile"in parlament si face ce vrea. Culmea este ca are astfel de legaturi,intrucat legitimatia respectiva este vizata de Parlamentul Romaniei si este un fals autentic. Am vazut-o si stiu ce scriu.Sustine ca a fost deja cercetat de DNA si a fost gasit "curat".Sunt mai multe detalii,insa nu am spatiu aici ptr. toate. Inclusiv amenintari cu moartea.
Intrebarea ar fi : Stie cineva ce ar trebui sa faca aceasta femeie,pentru a scapa de un astfel de om ?
Cunoaste cineva vreun procuror "curat" care ar face treaba legala si corecta in privinta acestui om ?
Care ar fi incadrarile penale pentru faptele mentionate ?
Va rog,raspunsuri concrete,urgent !
Va multumesc.
Dupa cum afirma respectiva,chiar are astfel de oameni acest om. I-am solicitat copii audio dupa convorbirile lor ?i dupa mesajele trimise de el. Dupa ce le voi primi,cred ca voi putea sa relatez mai amanuntit. Cert este ca respectiva este timorata.
Nu o cunosc direct,este o amica a familiei unui prieten. Dar,dupa cum se manifesta,chiar are probleme,fapt pentru care am postat acest topic,poate cineva o poate ajuta. Oricum,respectivul are la mana oameni cu influenta. Cred ca datorita unor facilitati de genul certificatelor de revolutionar (este doar parerea mea,poate fi altceva la mijloc).
In orice caz,este implicat in ceva dubios si pe la Bran - cu terenurile aurifere.
Voi afla detalii si le voi posta. Eventual voi contacta Parchetul General,dupa ce voi vedea despre ce este vorba. Femeia este sigura ca nimeni dintre autoritati nu poate sa-i faca ceva acestui individ. Eu am alta parere si voi sesiza organele abilitate imediat ce am probele in posesie.Deocamdata am fotografii cu acesta prin locuri de agrement, pe bani dubiosi.
O sa merg si la Secretariatul de Stat ptr.Revolu?ionari - sa verifice acestia detalii ce-i privesc.
Va voi tine la curent.
O zi buna,tuturor.
Coruptie
marcelcozma
sint fostul angaja al unei firme din reghin care in timpul cit am fost angajat a delepidat o firma de circa 300000 euro dupa un timp de 2 ani de la demisia mea ... (vezi toată discuția)