Salut in primul rand vreau sa multumesc anticipat celor care ma vor ajuta .
cu 4 luni in urma fosta concubina a intentat proces pentru copilul nostru dar in acelasi timp locuia cu mine in apartamentul meu . ma citat la tatal ei vitreg plus declarand ca noi acolo am locuit . intre timp a fugit si in strainatate cu copilul . cum pot castiga procesul cel mai usor <????
vrea sa mizez in primul rand pe 259 260 fals in declarati plus
legea 248 /2005 regimul politiei de frontiera
art.33 lit.d
plus o ancheta sociala manarita din care reiese o forma perfecta de ingrijire a minorului ....
eu detin locuinta a parintilor a suportul lor
PS cum e mai bine sa procedez minorul e inca in italia dar va reveni in septembrie
sa intelegem ca dosarul priveste incredintarea spre crestere si educare a copilului si acesta nu este inca finalizat!!!???? Atunci, aveti nevoie de o probatiune care sa determine instanta sa considre ca dvs. sunteti cel mai in masura sa aveti grija de copil. Trebuie sa demonstrati ca din punct de vedere material (salariu, bunuri proprii), social (educarea copilului: gradinita, scoala etc.) si moral (nu aveti vicii, nu suferiti de boli psihice) dvs. aveti conditii mult mai bune pentru cresterea si educarea copilului decat sotia. De asemenea copilul este mult mai atasat de dvs. si parintii dvs., sotia nu se preocupa de minor... etc.
Trebuie sa stiti ca la conditii de trai comparabile cu ale sotiei, nu aveti nicio sansa sa obtineti incredintarea minorului. Si asta va spun din practica neinteleasa a instantelor de judecata in ceea ce priveste raporturile sot-sotie, mama-tata.
sotia are domiciliu intrun sat iar conditiile sunt foarte rele dar in schimb a mituit pe careva la primarie cand a facut ancheta si zice ca snt bune conditiile . cum pot sa probez contrarul . iar daca ii va fii incredintat minorul o sa poata sa stea cat vrea in italia fara sa imi vad copilul ???
Daca s-a facut ancheta sociala si a iesit bine situatia este foarte incurcata...
Nu cred ca veti reusi sa dovediti ca s-a mituit cineva...
Ca regula, la tara poate ca chiar are conditii foarte bune fata de alti consateni...
Ar trebui sa va angajati avocat daca vreti sa va aparati cat se poate de bine.
Nu cunosc niciun caz concret cu o rezolvare in sensul dorit de dvs.
Am avut situatii in care partea adversa prin avocat solicita asa ceva si instanta respingea cererea la solicitarea mea in apararea clientului sau a clientei.
Trebuie sa dovediti in mod neindoielnic ca este vorba de o grava eroare...