avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate minor

Buna ziua! Am născut un băiețel acum 2 luni de zile in urma unei relații de m ai bine de 4 ani ! Problema este ca am avut o relație destul de dificila și acum iubitul meu ma amenință ca o sa îmi ia copilul și o sa ma dea afara din casa. Țin sa Menționez ca nu suntem căsătoriți , el a recunoscut copilul dar nu a muncit niciodată a stat sa fie întreținut de mama lui plecată in Italia . Ce se poate face in acest caz pentru ca nu vreau sa îmi pierd copilul și îmi este frica sa nu ma trezesc cu un proces? Eu am lucrat și am acel ajutor pt copil îmi permit sa am grija de el dar vreau sa știu ce se poate face pentru ca nu vreau sa plec din casa cu copilul și după sa ma acuze ca am fugit cu acesta fără acordul lui ! Va rog din suflet sa ma ajutați sunt o mama disperata
Cel mai recent răspuns: Adriana Paula , utilizator 12:42, 26 Februarie 2018
Dacă veți avea unde sa locuiti cu acte nu va poate lua copilul.
Este mult.prea mic.
Chiar dacă fugiti cu copilul în țară nu il va putea lua dar atunci poate ar fi bine sa deschideți dvs. proces.
Doar sa reușească să facă sa dureze procesul foarte mult timp ar putea avea sanse.
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am unde locuii. După moartea tatălui meu apartamentul a rămas moștenire mie mamei mele și surorii mele . Toate 3 avem act de moștenire pe acel apartament
Dacă puteti locui acolo nu va obține el copilul în mod normal.
Tatăl este trecut în certificatul de naștere al minorului?
A este trecut a recunoscut copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil rezultat din concubinaj Elbi28 Elbi28 Buna ziua, Un prieten locuieste in Italia si are un baietel de 5 ani, provenit dintr-o relatie de concubinaj care a durat 6 ani. Baietelul locuieste acum ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Aurelianad Aurelianad Buna ziua ,am o relație de 2 ani jumătate cu un bărbat cu 13 ani mai in vârsta,din care a rezultate un baietel de 15 luni acum! Băiețelul este recunoscut ... (vezi toată discuția)