avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua ,am o relație de 2 ani jumătate cu un bărbat cu 13 ani mai in vârsta,din care a rezultate un baietel de 15 luni acum! Băiețelul este recunoscut de el!,nu suntem căsătoriți legal,tocmai ca am văzut ce fel de om este,dar am sperat ca se va schimba,dar acum e din ce in ce mai rău ! El este un bărbat f violent cu mine fizic și mai ales verbal,zilnic îmi zice sa plec,zilnic ma jignește ,cu copilul nu sta și nu ma ajuta ! As dori sa părăsesc locuința ,el îmi zice zilnic asta dar sa las copilul la el!cum pot ace ca asta sa nu ma afecteze? El nu va renunța foarte ușor va face f urat când va vedea ca am plecat,sinceră sa fiu stau cu frica așa este! Cum sa fac? Cum sa încep?
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Aurelianad, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:15, 22 Martie 2018
Puteti lua copilul cand plecati.
Deschideți si proces daca exista neînțelegeri.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Puteti lua copilul cand plecati.
Deschideți si proces daca exista neînțelegeri.

Mi s a spus ca manpoate da la răpire ca și el e tatal! Ideea este alta:noi aici stam cu chirie și când am înregistrat copilul la București ca acolo am născut la adresa scrie adresa mea din buletinul meu și unde sunt și proprietara cu mama mea! Mai este răpire dacă plec? Și dacă va veni sa facă scandal și va vrea copilul cum procedez?va multumesc!
Dacă plecati deschideți proces si scoateți dovada ca sa o aveti cand vine poliția.
Nu este rapire proprizisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întoarcere in romania Denisa V Denisa V Buna seara,locuiesc in Spania,soțul este violent ,agresiv, ma jigneste,vreau sa depun declaratie împotriva lui si vreau sa plec acasă la părinții mei in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)