avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa parasesc caminul conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa parasesc caminul conjugal

Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe numele lui. Ce ar trebui sa fac eu ca sa scap de aici . M- a batut ,m- a inselat,consuma alcool si multe altele. Vreau sa imi castig copilul in instanta. Ce demersuri trebuie sa fac. Mentionez ca vreau sa imi iau baiatul si sa plec la mama mea in alt oras. Ma terorizeaza si ma ameninta ca imi ia copilul ma gaseste si ma omoara. Ajutor va rog,vreau sa am liniste sa fiu doar eu si baietelul meu sa nu vada certuri sa il pot creste frumos. Nu il mai iubesc pe omul asta ,cand il vad am in ochi numai momentele cand ma lovea. M-am imbolnavit din cauza lui ,a luat sculament de la aventurile care le-a avut si m-a imbolnavit si pe mine.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
Iuliana Florea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Florea , utilizator 00:30, 2 Noiembrie 2018
Mergeți unde va simțiți dvs in siguranta si formulati cât mai repede acțiune în instanță pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatălui la plata pensiei de întreținere. Pentru violențe, puteti solicita emiterea unui ordin de protecție astfel încât să fiți protejată de agresor.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Vreau doar sa stiu daca pot pleca de aici cu baietelul meu fara sa ma acuze el de rapire? Sunt nevoita sa plec fara sa ma vada ,asa pot fugi , el nu m- ar lasa niciodata sa il parasesc. Ma santajeaza si spune ca ma omoara pt baiat ,ma ameninta mereu ca imi ia baiatul . Imi este frica de el.

Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Plecati, nu va poate acuza nimeni de rapire însă este indicat sa formulati foarte repede acțiunea în instanță.
Eu vreau sa plec la mama mea care locuieste in alt judet. Pentru actiune in instanta este necesar sa imi schimb mutatia? Adica mama mea trebuie sa ma ia in spatiu pentru a-mi schimba buletinul in domiciliul unde sta ea? Asta ar mai dura ceva timp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Ionela2008 Ionela2008 Buna seara. Sunt căsătorită de 6 ani... Am doi copii, băiatul din casatorie iar fata dintr o alta relație dar recunoscută de catre actualul sot. Din mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt în curs de divorț am un copil de 5 ani cu ... Andreea.55 Andreea.55 Bună ziua, sunt în curs de divorț am un copil de 5 ani cu domiciliul stabilit la mine. Am obținut din instanță drept de plecare în străinătate în ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot aduce copilul in tara? dddee dddee Locuiesc in Spania impreuna cu sotul si cu baietelul de 3 ani. Ne-am casatorit in Romania, avem domicilii diferite in Romania si rezidenta in Spania. Mentionez ... (vezi toată discuția)