avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Întoarcere in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Întoarcere in Romania

Buna seara,locuiesc in Spania,soțul este violent ,agresiv, ma jigneste,vreau sa depun declaratie împotriva lui si vreau sa plec acasă la părinții mei in Romania împreună cu copilul de 3 ani,as dori sa stiu daca pe parcurs acesta ar putea sa ma dea in judecata pentru răpire de minori, pentru ca am auzit asemenea cazuri si nu stiu in ce consta exact,am înțeles ca pot pleca in România cu copilul si fara acordul tatălui,acesta se poarta foarte urat jigneste si nu-mi doresc sa mai locuiesc cu el.
Cel mai recent răspuns: Denisa V , utilizator 10:33, 5 Iunie 2018


Denisa V a scris:

Buna seara,locuiesc in Spania,soțul este violent ,agresiv, ma jigneste,vreau sa depun declaratie împotriva lui si vreau sa plec acasă la părinții mei in Romania împreună cu copilul de 3 ani,as dori sa stiu daca pe parcurs acesta ar putea sa ma dea in judecata pentru răpire depoarta foarte urat jigneste si nu-mi doresc sa mai locuiesc cu el.
Da
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi rapire internationala de minori.

Încercați și dvs. sa va găsiți un avocat care sa va caute solutii.
Dacă plecați asa ati pierdut copilul în justiție.
Am inteles,mulțumesc pentru răspuns!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi rapire internationala de minori.

Încercați și dvs. sa va găsiți un avocat care sa va caute solutii.
Dacă plecați asa ati pierdut copilul în justiție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)
Divort-copil-alt oras alina27 alina27 El si ea casatoriti.Au un copil in varsta de un an.Locuiesc la parintii lui.Ea nu are pe absolut nimeni in orasul respectiv.Ai ei locuiesc la aprox.700 km ... (vezi toată discuția)
Politist implicat in rapirea copilului meu care imi interzice accesul la copil roucoups76 roucoups76 sunt tatal unei fetite in varsta de 10 luni iar, in ziua de 22/05/2013 mama fetitei a luat fetita de la domiciliul ei legal din belgia si a plecat in romania ... (vezi toată discuția)