avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil la ta cand miorul a parasit tara fara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil la ta cand miorul a parasit tara fara consintamantul meu

Salut in primul rand vreau sa multumesc anticipat celor care ma vor ajuta .
cu 4 luni in urma fosta concubina a intentat proces pentru copilul nostru dar in acelasi timp locuia cu mine in apartamentul meu . ma citat la tatal ei vitreg plus declarand ca noi acolo am locuit . intre timp a fugit si in strainatate cu copilul . cum pot castiga procesul cel mai usor <????
vrea sa mizez in primul rand pe 259 260 fals in declarati plus
legea 248 /2005 regimul politiei de frontiera
art.33 lit.d
plus o ancheta sociala manarita din care reiese o forma perfecta de ingrijire a minorului ....
eu detin locuinta a parintilor a suportul lor
PS cum e mai bine sa procedez minorul e inca in italia dar va reveni in septembrie
Cel mai recent răspuns: wingsofchange , utilizator 08:35, 5 Septembrie 2011
salut multumesc pentru sfatul dumneavoastra . situatia este destul de incurcata .copilul impreuna cu fosta concubina a trecut vama ilegal lucru demonstrabil . inainte cu 4 luni stand cu mine in casa in domiciliul meu ea intenta acest proces cerand incredintare minor , stabilire domiciliu , pensie alimentara pentru minor . dar in cererea intentata incepe numai cu minciuni printe care noi am locuit tot timpul in comuna zqavideni la cineva pe nume Dragusin (tatal ei vitreg) a cerut ancheta sociala din care reiese ca totul este ok la domiciliu dar conditile sunt dezastruoase si infecte . sa audiat un martor in dosar tatal ei care a mintit din prima clipa cand a fost intrebat daca este ruda cu vreuna dintre parti si a declarat ca nu plus ca au declarat ca el nea ajutat tot timpul material si ca eu am viza de flotant la domciliul lor .am aflat de proces intamplator dupa ce concubina plecase dn tara cu minorul . pot demostra cu acte de la intretinere ca noi pana in luna iulie am locuit la bloc in casa mea plus pot aduce un martor ca eu intretineam familia si niste contracte de munca din spania cand castigam ceva bani bunii. plus ca eu nu miam vazut copilul de 2 lunii de zile imi este intezis inclusiv sa vorbesc cu el in ultima discutie acum cateva zile mia spus ca ii e dor demine si el vrea sa vina la mine dar nu il lasa mami dupa care la 30 de minute cand am sunat din nou in italia mia spus ca eu nu ma sunt tati lui ca maicasa asa a zis ..
ce pot face ma eficient ?
eu momentan nu mai lucrez ca am mana fracturata
am apartamentul parintilor s inca 2 case terenuri si altele
parinti mei ma sustin tata lucreaza pe 8 mil
mama are pensie de 10 mil
eu o sa incep cat de curand munca
copilul a stat doar sub ingrijirea mea tot timpul

faptul ca a trecut vama fara fotarare judecatoreasca si fara acordul meu ii va afecta
sau faptul ca au declarat numai minciuni printe care ca am locuit acolo o va face sa isi piarda din credibilitate ???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor care a fost tracut granita fara consintamantul tatalui wingsofchange wingsofchange Sunt tatal unui copil de 4 ani care sa nascut in afara casatoriei .laura fosta concubina in urma cu 4 luni a intentat un proces de incredintare minor la ... (vezi toată discuția)
Paternitate minor Adriana Paula Adriana Paula Buna ziua! Am născut un băiețel acum 2 luni de zile in urma unei relații de m ai bine de 4 ani ! Problema este ca am avut o relație destul de dificila și ... (vezi toată discuția)
Recuperare minor din afara wingsofchange wingsofchange In urma cu patru luni de zile in timp ce locuia in apartamentul meu din oras fosta concubina a inaintat un proces la judecatorie pentru incredintare minor in ... (vezi toată discuția)